Mekan ve İnsan’ın 310. bölümünde Melis Oğuz Çevik, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Gülgün Mıstıkoğlu ile Kent Akademisi’nde yayınlanmış olan “Şubat 2023 Depremlerinin Hatay’da Oluşturduğu Sorunların Değerlendirilmesi” başlıklı makalesi kapsamında bir sohbet gerçekleştirdi.
Bize destek olun
Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor.
Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.