Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gökkuşağı Bülteni (80): Berrin Sönmez ile artan kadın cinayetleri ve Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmesinin sonuçları

Gökkuşağı Bülteni’nde bu hafta, Berrin Sönmez ile artan kadın cinayetlerini ve Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmesinin sonuçlarını konuştuk.

Editör: Gamze Elvan / Prodüktör: Özgün Özgül

Katkı sağlayan: İlayda Öykü Biberoğlu / Reji: Servet Dilber & Özge Elvan

Boğaziçi Üniversitesi Rektör Vekili Naci İnci’nin imzasıyla 16 Temmuz’da görevine son verilen öğretim görevlisi Can Candan, yürütmeyi durdurma ve iptal davası açtı. Candan, “Haklı olduğumu biliyorum ve görevime iade edileceğimden eminim. Üniversitemi, ilkelerini ve herkes için nitelikli eğitim hakkını savunmaya devam edeceğim” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.