Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Salgının seyri: Ölüm sayılarındaki artış durmuyor – Prof. Dr. Bülent Ertuğrul: “Aşısızların salgınını yaşamaya devam ediyoruz, insanların hastalığa yabancılaşması ve aşı kararsızlığı nedeniyle bir zirvenin daha ortasındayız”

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayılarında ciddi artış yaşanıyor. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı güncel verilere göre son 24 saatte 283 kişi yaşamını yitirdi, 23 bin 496 yeni vaka tespit edildi. Vaka ve ölüm sayılarındaki yükseliş devam edecek mi, veriler göz önünde bulundurulduğunda önümüzdeki süreçte nasıl bir tabloyla karşı karşıya kalınacak? Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bülent Ertuğrul bu soruların yanıtını Medyascope yayınında verdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.