Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ile kanser hastası Ayşe Özdoğan ve hasta tutuklular üzerine söyleşi: “İktidar yetkilileri birbirlerini korumaya çalışıyorlar, bütün soruşturmaların üstü örtülüyor”

“FETÖ üyesi olmak” suçundan dokuz yıl dört ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan ve infaz erteleme talebi reddedilen dördüncü evre kanser hastası Ayşe Özdoğan, 3 Ekim’de tutuklandı. Özdoğan’ın tutuklanması, cezaevlerindeki hasta tutukluların durumunu yeniden gündeme getirdi. Gülçin Karabağ, konuğu HDP Kocaeli Milletvekili, insan hakları savunucusu ve doktor Ömer Faruk Gergerlioğlu ile Özdoğan’ın tutuklanması ve hasta tutuklular meselesi üzerine konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.