Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Açık Oturum (319): Muhalefetin dış politika vizyonu & CHP’den tezkereye “hayır” – Özlem Kaygusuz, Hakan Güneş ve Hakan Yavuzyılmaz ile söyleşi

Açık Oturum‘un 319. bölümünde Gülçin Karabağ, konukları Denge ve Denetleme Ağı Araştırma Koordinatörü Dr. Hakan Yavuzyılmaz, İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Güneş, Ankara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi ve kadın adayları destekleme amacıyla kurulan “Ben Seçerim” Derneği kurucu üyesi Doç. Dr. Özlem Kaygusuz ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), Suriye ve Irak’a iki sene daha asker gönderilmesini düzenleyen tezkereye Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) “hayır” oyu vermesinin iç politika-dış politika ilişkisi bağlamında anlamı üzerinde durdu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.