Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Açık Oturum (322): Helalleşme: Kimle, neden, nasıl? – Seher Akçınar Bayar, Garo Paylan ve Murat Aksoy ile söyleşi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çağrısının siyasetteki yankıları sürüyor.
Eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın bugün (18 Kasım) Politikyol internet sitesinde yayımlanan “Helalleşme” başlıklı yazısı da tartışmaya yeni bir boyut ekledi.

Açık Oturum’un 322. bölümünde Gülçin Karabağ, konukları HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, gazeteci, Politikyol İnternet Sitesi Yayın Koordinatörü ve Yazarı Murat Aksoy, HDP 25. Dönem Erzurum Milletvekili, sosyolog ve insan hakları savunucusu Seher Akçınar Bayar ile Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çağrısının kimlere yapıldığını, neden şimdi olduğunu ve helalleşme sürecinin olası aşamalarını değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.