Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Nuray Mert ile Soru-Cevap (22): “Erdoğan’ın açıklamaları ekonomik ve siyasi istikrarın değil, istikrarsızlığın göstergesi”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünkü (20 Aralık) kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunarak yeni bir ekonomik modeli duyurdu.

Türk Lirası (TL) mevduatları için yeni bir düzenlemeye gidildiğini söyleyen Erdoğan, TL mevduat hesaplarının getirisinin döviz getirisi altında kalması durumunda aradaki farkın yurttaşlara ödeneceğini belirtti. Prof. Dr. Nuray Mert bu hafta ekonomide dün gece yaşananları Gökçe Çiçek Kösedağı’na değerlendirdi. Mert “Bu ülkede her şeyin bir kişinin iki dudağı arasında olduğu perçinlenmiş oldu” dedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.