Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gülistan Doku’nun ailesi oturma eylemini Adalet Bakanlığı’nın önünde sürdürecek

741 gündür kayıp olan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun ailesi, Tunceli Adliyesi önünde başlattıkları eylemi Ankara’da Adalet Bakanlığı önünde sürdüreceklerini açıkladı.

Tunceli’deki Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’dan 5 Ocak 2020’den bu yana haber alınamıyor. Doku’nun ailesi, kızlarının akıbetinin ortaya çıkarılması için 1 Ocak’tan bu yana Tunceli Adliyesi önünde oturma eylemini sürdürüyor. Aile, bugün (14 Ocak) de adliye önünde eylemdeydi.

Anne Bedriye, baba Halit ve abla Aygül Doku’ya, kentteki sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri de destek verdi.
 
Aygül Doku, Tunceli Adliyesi önündeki eylemlerini bundan sonra Ankara’da, Adalet Bakanlığı binası önünde sürdüreceklerini açıkladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.