Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Reha Ruhavioğlu: “Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun çıkışları karşısında eli yükselten bir pozisyonda olduğunu göstermek için Öcalan kozunu kullanıyor”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 26 Ocak Çarşamba akşamı NTV canlı yayınında yaptığı açıklamalarda kendisine yöneltilen, ”İmralı Demirtaş’ın açıklamalarından rahatsız dediniz. Devletin elinde böyle bir bilgi mi var?” sorusuna “Var ki söylüyorum” diyerek cevap verdi.

Araştırmacı Reha Ruhavioğlu, Erdoğan’ın Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı çeşitli açıklamalarını, Kürt meselesinin çözümü, muhalefet ve iktidar bloku ve seçim süreci açısından değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.