Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sedat Bozkurt ve Hıdır Göktaş ile politikAnkara (4): Bu aşamadan sonra Millet İttifakı’nda sorun çıkabilir mi?

Altı muhalefet partisi liderinin bir araya gelmesinin ardından 28 Şubat Pazartesi günü güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışması tam metin olarak kamuoyuna açıklanacak. Bu metnin açıklanması siyasi hayatımızı nasıl etkileyecek, bu aşamadan sonra Millet İttifakı’nda sorun çıkabilir mi? Millet İttifakı anayasayı değiştirecek çoğunluğu bulabilir mi? Üçüncü ittifak, HDP ve diğer sol yapıların katılımıyla yarın (26 Şubat) ikinci toplantısını yapacak, bu toplantılar siyasi yapıyı nasıl etkiler Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasının Türkiye’ye olumlu-olumsuz etkileri ve ekonomik boyutu ne olur? politikAnkara’nın 4. bölümünde Hıdır Göktaş ve Sedat Bozkurt bu sorulara yanıt aradı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.