Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Salon İKSV, iki yılın ardından geri döndü

Salon İKSV, koronavirüs salgınıyla geçen iki yılın ardından geri döndü. Salon, 5 Mart akşamı Londralı grup Kit Sebastian konseriyle müzikseverlerle yeniden buluştu. 

Koronavirüs salgını sebebiyle konser salonlarından ve festivallerden uzak kaldık. Bu sürede direnemeyerek kapanmak zorunda kalan yerler de oldu, geri dönerek müdavimlerini sevindirenler de. Beyoğlu Şişhane’de, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) binasının alt katında, yıllardır yerel ve daha ziyade yabancı bağımsız rock/pop/caz müzik gruplarını ağırlayarak kendi seyirci kitlesini yaratan Salon İKSV, iki yıllık aranın ardından, cumartesi (5 Mart) akşamı Türkçe, İngilizce ve Fransızca sözlü müzikler yapan Londralı grup Kit Sebastian konseriyle müzikseverlerle yeniden buluştu. 

Salon İKSV yöneticisi Deniz Kuzuoğlu ile Salon’un yeni programını ve Gezgin Salon’u konuştuk. 

Salon’da önümüzdeki günlerde yerel sahnede büyük bir takipçi kitlesine sahip Palmiyeler ve Jakuzi gruplarının yanı sıra Noga Erez, Seafret ve Ghostly Kisses gibi heyecan uyandıran dünyaca ünlü isimler de sahne alacak. 25-26 Haziran’da Parkorman’da düzenlenecek Gezgin Salon’un programında şu ana kadar açıklanan isimler arasında Moderat, L’Imperatrice, Tamino ve Cigarettes After Sex var.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.