Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sedat Bozkurt ve Hıdır Göktaş ile politikAnkara (6): Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır helalleşmesi cumhurbaşkanlığına gidişinin habercisi mi?

Gazeteciler Hıdır Göktaş ve Sedat Bozkurt, politikAnkara programının bu haftaki bölümünde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır ziyaretini ve seçim yasasındaki muhtemel değişiklikleri değerlendirdi. Programda, Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır’daki “helalleşme” ziyaretinin muhtemel cumhurbaşkanlığı adaylığını nasıl etkileyeceği ve Cumhur İttifakı’nın bu ay Meclis’e sunmayı planladığı seçim yasasındaki değişikliklerin neler olacağı ve üst üste gelen akaryakıt zamları konuşuldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.