Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bulunan insan kemiklerinin, sekiz aydır kayıp olan sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş’a (42) ait olduğu belirlendi.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki TEMA Piknik Alanı’nda geçen yıl ağustos ayında insan kemikleri bulan bir çoban durumu polise bildirdi.
Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, kafatası ve kemikleri incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.
İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan inceleme sonuçlandı.
Kemiklerin, 15 Temmuz 2021’den beri kayıp olan sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş’a ait olduğu tespit edildi.
Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.
Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.
Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dönertaş’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.
Dönertaş, bir sokak röportajında anlattığı hikaye ve “Ama kafamız nasıl güzel” sözleriyle sosyal medyada fenomen olmuştu.