Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Açık Oturum Özel: Altılı masanın geleceği ne olacak? – İbrahim Uslu, Murat Aksoy ve Selda Tandoğan ile söyleşi

Siyasi iktidar tarafından sunulan seçim yasası değişikliği teklifi sonrasında bir süredir fiili olarak ittifak görüntüsü veren altı muhalefet partisinin yoluna nasıl devam edeceği merak konusuydu. Altı muhalefet partisi lideri DEVA Partisi Genel Merkezi’nde 27 Mart akşamı buluştu. Bu, altılı masanın ikinci kez kurulması. Yaklaşık beş saat süren toplantıdan ne bekleniyordu, neler çıktı, muhalefet partileri bundan sonra neler yapacak? Gazateci, PolitikYol yazarı Murat Aksoy, kamuoyu araştırmacısı ve siyasal iletişim uzmanı Dr. İbrahim Uslu ve İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi, iş insanı Selda Tandoğan, Açık Oturum Özel‘de Gülçin Karabağ‘ın sorularını yanıtladı.

Spotify’dan dinleyebilirsiniz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.