Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir istifa etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, görev süresinin dolmasına daha bir yıl olmasına rağmen sürpriz bir kararla başkanlığı bıraktı.

Nihat Özdemir’den sürpriz istifa

Tahkim Kurulu’nun Merkez Hakem Kurulu’nun görevden aldığı hakemler ve gözlemcilerle ilgili kararını bozmasının ardından yaşanan kriz istifayla sonuçlandı. 2019 yılında yapılan seçimle göreve gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, görev süresinin dolmasına bir yıl kala istifa etti. Özdemir’in aldığı bu sürpriz kararın öncesinde; TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari ve Hukuk İşleri Sorumlusu Mehmet Baykan ve TFF Yönetim Kurulu üyesi sponsorluklar ve pazarlama sorumlusu Alkın Kalkavan istifa etmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler