Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Nuray Mert ile Soru-Cevap (37): “İkiyüzlülüğün adı liberal demokrasi oldu”

“Nuray Mert ile Soru – Cevap” programında her hafta olduğu gibi Gökçe Çiçek Kösedağı sordu, Nuray Mert yanıtladı.

Bu haftanın gündemi şöyle:

  • Rusya- Ukrayna savaşı 
  • “Kimin tarafındasın?” baskısına üçüncü bir seçenek sunmak mümkün mü?
  • Fransa seçimleri

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ile birlikte “Dünyanın geleceği ne olacak?” sorusu da gündemde. Herkes yeni bir Soğuk Savaş düzenine girildiğini söylerken bir yandan ülkeler, toplumlar ve bireyler kimin tarafında olduğunu açıkça belli etmekle ya da etmemekle suçlanıyor. Peki bu soruya üçüncü bir seçenek sunulamaz mı? 

Fransa’da cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. Seçmenler 24 Nisan Pazar günü bir kez daha sandık başına giderek, mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile aşırı sağcı rakibi Ulusal Birlik Partisi lideri Marine Le Pen arasında bir tercih yapacak. Seçim sonuçları ne gösteriyor? 

Nuray Mert ile Soru-Cevap programında sizler için konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.