Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“İYİ Parti ile DEVA Partisi, AKP sonrası merkez sağın lokomotifi olmak istedikleri için rekabet içinde” – Gürkan Çakıroğlu ve Gülçin Karabağ tartışıyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan partisinin haftalık değerlendirme toplantısında ittifaklara ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise partinin seçimlere kendi adı ve logosuyla gireceğini duyurdu. Medyascope’a konuşan DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin de seçime başka bir partinin listesinden girmeyeceklerini, seçim ittifakında yer alınması durumunda da partinin kendi adını kullanacağını söyledi. Ali Babacan açıklamalarıyla kime mesaj verdi? Altılı masada İYİ Parti ile DEVA Partisi arasında bir anlaşmazlık mı var? Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bütün yol arkadaşlarıma sesleniyorum… Ne pahasına olursa olsun yürüyeceğiz. Ya bana katılın ya şimdi, şu anda yolumdan çekilin” açıklamasını nasıl değerlendirmek gerekiyor. Siyasetbilimci Gülçin Karabağ ve avukat Gürkan Çakıroğlu tartışıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.