Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (3 Mayıs 2022): Ekrem İmamoğlu Karadeniz’de | Kürt seçmen ve altılı masa

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı için Karadeniz’de. İmamoğlu’na ziyaret ettiği yerlerde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Siyasî partiler arası geleneksel bayramlaşma görüşmeleri bu yıl da bayramın ikinci günü yapıldı. 

MetroPoll Araştırma’nın 14-20 Nisan 2022 anket sonuçlarına göre önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk turda Millet İttifakı’nın adayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olursa, Cumhur İttifakı’nın adayı AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara farkla geçiyor.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Medyascope muhabiri Ali Macit ile İmamoğlu’nun Karadeniz gezisini, Medyascope Ankara muhabiri Okan Yücel ile siyasî partilerin bayramlaşmasını, Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Vahap Coşkun ile MetroPoll’ün son anketini konuşacağız.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.