Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İmamoğlu’ndan Ali Koç’a yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisini eleştiren Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’a yanıt verdi. İmamoğlu, “‘İmamoğlu Koç ailesinin projesidir’ komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum” dedi.

Umarım Fenerbahçelilerin, Ekrem İmamoğlu’na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez” diyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İmamoğlu, Fenerbahçe maçında çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, “Koç Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç’un açıklamasını dinledim. ‘İmamoğlu Koç ailesinin projesidir’ komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç ailesine zarar vermemesi dileğiyle…”  dedi.

Ne olmuştu?

Bugün (7 Mayıs) Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’a yaptığı ziyarette bordo-mavili kravat takmasına sert sözlerle tepki gösterdi.

Koç, İmamoğlu’na “Umarım, Fenerbahçe taraftarının Sayın Ekrem İmamoğlu’na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez” diyerek yüklendi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.