Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hızlı ve Kısa Yorum (25): Suriye operasyonu erteleniyor mu? | Aydın Selcen yorumladı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Suriye’ye bir askeri operasyon düzenlenebileceğinin sinyalini vermesinin ardından Arap basını, bu operasyonun belirsiz bir tarihe ertelendiğini iddia etti. Suudi Arabistan haber kanalı Al Arabiya’nın gündeme getirdiği iddiaya göre Türk yetkililer, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ve Türkiye destekli Suriye Milli Ordusu komutanlarıyla gerçekleştirdikleri toplantıdan sonra harekâtın ertelenmesine karar verdi.

Olası operasyonların hedefi Kobani ve Tel Rıfat mı? Bu bölgelerin Türkiye için anlamı ne olabilir? Operasyonun ertelenmesinin ardında yatan nedenler neler?

Medyascope yorumcusu Aydın Selcen, Hızlı ve Kısa Yorum’da değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.