Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bir Arada Yaşarız (2): Kimliğin eşiğine çıkmak | Başkalarıyla birlikte özgür olmak

Bireysel olarak özgür olmak mümkün mü? Başkalarıyla birlikte özgürlük nedir? Kimliğin “eşiğine çıkmak” ne demek? Tek bir kimliğimiz mi var, yoksa tekil miyiz? Aynı tür kimlikler / aidiyetler altında çoğulluk var mı? Kimlikler bu çoğulluğun yaşamasına imkân veriyor mu? Farklılaşmalarımızda duygusal geçmişimizin, tecrübelerimizin etkisi nedir? Benzerlik ve farklılık nasıl bir arada var olur? En farklı kimlikler bile neden sınıf, toplumsal cinsiyet, gençlik ve doğa söz konusu olduğunda bir araya gelebiliyorlar? Kimliklerin karşılaşmasında ortak kaygı ve çıkarların rolü nedir? Ferhat Kentel ve Ferda Keskin, Bir Arada Yaşarız‘da tartışıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.