Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Meral Akşener Kuğulu Park’ta konuştu, Ankara halkı “Başbakan Meral” sloganlarıyla destek verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Ankara’da esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla konuştu. Üç ilçeye giden Akşener’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tunalı Hilmi Caddesi’ndeki ensaf ziyareti öncesi Kuğulu Park’ta toplanan vatandaşlara kısa bir konuşma yapan Akşener’e yurttaşlar, “Başbakan Meral” sloganlarıyla destek verdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ankara’nın Çankaya, Altındağ ve Yenimahalle ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla buluştu. İlk olarak Çankaya’daki Tunalı Hilmi Caddesi’ne gelen Akşener’e burada bulunan yurttaşlar büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar, Akşener gelmeden bir saat önce Kuğulu Park’ı doldurdu.

“Niye abilerin sinirlerini bozuyorsunuz?”

Burada yaklaşık 10 dakika konuşan Akşener’e etrafta bulunan yurttaşlar da alkışlarla ve “Başbakan Meral” sloganlarıyla destek verdi. Akşener ise kendisini dinleyen kalabalığa dönerek, “Oğlum siz niye abilerin sinirlerini bozuyorsunuz şimdi” dedi. Kuğulu Park’ta kendisini bekleyen insanları selamlayan Akşener, şöyle konuştu:

“Komşunun komşuya, kardeşin kardeşe düşman olduğu; buna karşılık ‘Ceketimi assam şapkamı atsam seçilirim’ anlayışının net bir şekilde ortaya çıktığı, siyasetçinin seçimden seçime size gelip kutuplaştırıp birbirinize düşman eden bir dil üzerinden, çok bedava çok kolay oy alarak iktidar olduğu bir sistemin sonucu harami bir düzendir. Sizi maraba olarak gördükleri, velinimet olmaktan çıkardıkları için o helal oylarınızı hiç gayret göstermeden alabildikleri için, senin çocuğun 92 puanla atanamazken arkadaşı 58 puanla ayısı ve dayısı olduğu için atandığı için bu sorunlar ortaya çıkıyor. Sizin çocuklarınız yurtdışında garson olarak çalışmayı bile tercih edecek hale gelebiliyor.”

Konuşmanın ardından esnaf ziyaretlerine başlayan Akşener beş dükkâna girerek ekonomik durum hakkında sohbet etti. Yürüyüşü vatandaşların ilgisi nedeniyle sık sık kesilen Akşener, burada yaklaşık bir buçuk saat geçirdikten sonra diğer esnaf ziyaretleri için otobüsle Altındağ ilçesindeki Ulus semtine gitti.

Ulus’ta da esnaf ziyaretlerinde bulunup vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Akşener’in son durağı ise Yenimahalle oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.