Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bugüne kadarki en büyük ikramiye: İngiltere’de bir kişi piyangodan 195 milyon sterlin kazandı

Avrupa genelinde düzenlenen en büyük piyango çekilişlerinden EuroMillions’ın 195 milyon sterlinlik büyük ikramiyesini İngiltere’den bir talihli kazandı.

Milli piyangoyu işleten Camelot Group isimli şirket, İngiltere’de bir kişinin, EuroMillions’ın rekor düzeydeki büyük ikramiyesini kazandığını açıkladı. Yedi rakamı da bilen ve adı açıklanmayan talihlinin 195 milyon sterlin, yani 4 milyar 122 milyon 195 bin Türk Lirası, kazandığı belirtildi.

“Talihli için müthiş bir gece”

Camelot’ta görevli Andy Carter, çekilişin ardından yaptığı açıklamada “İngiltere’deki bu talihli için muhteşem bir gece” dedi ve ekledi: “Bilet satın alanlardan biletlerini kontrol etmelerini ve bu gecenin şanslı kazananı olduklarını düşünenlerin ise bizi aramalarını istiyoruz.”

EuroMillions çekilişi her hafta salı ve cuma günleri yapılıyor ve biletler 13 ülkede satılıyor.

Kaynak: BBC

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.