Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sedat Bozkurt ve Hıdır Göktaş ile politikAnkara (24): Kılıçdaroğlu artık aday mı?

TBMM, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) çağrısıyla olağanüstü toplanıyor. Toplantının yapılması için gerekli olan sayının sağlanamayacağı bekleniyor. Kılıçdaroğlu’nun adaylığı artık kesin gözüküyor. DEVA ve Gelecek Partisi arasında yaşanan tartışmalar altılı masayı olumsuz etkiler mi? Erdoğan’ın Babacan ve Davutoğlu’nu kastederek “Liyakatsiz” demesi iki liderden anında yanıt buldu, bu ne anlama geliyor? HDP seçim sürecinde nasıl bir tutum izleyecek? Demirtaş’ın açıklamaları ne anlama geliyor ve HDP seçim sonrasında ana muhalefet partisi konumunu üstlenebilecek mi? AKP seçimlerden sonra varlığını sürdürebilecek mi? Nastan sonra bu kez de “Fiyatları tayin eden Allah’tır” tartışması.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.