Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sevilen dizi Rick and Morty geri dönüyor

Son dönemin en sevilen animasyon dizilerinden Rick and Morty geri dönüyor. Sevilen dizinin altıncı sezonu 4 Eylül 2022’de izleyicisiyle buluşacak. Çizgi dizi, bilim insanı Rick ve onun torunu Morty’nin maceralarını konu alıyor.

2013 yılında Adult Swim kanalında yayınlanmaya başlayan Rick and Morty’nin altıncı sezonunun çıkış tarihi hakkında resmi açıklama geldi. Dan Harmon ve Justin Roiland tarafından yaratılan dizinin altıncı sezonunun ilk bölümü 4 Eylül 2022’de yayınlanacak.

Dizinin resmi Twitter hesabı da bu tarihi doğrulayan bir tweet paylaştı.

Çizgi dizi, bilim insanı Rick ve Rick’in torunu Morty’nin maceralarını konu alıyor.

Dizinin seslendirme kadrosunda Justin Roiland, Chris Parnell, Spencer Grammer, Sarah Chalke, Kari Wahlgren, Dan Harmon, Maurice LaMarche ve Tom Kenny gibi isimler yer alıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.