Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Nuray Mert ile Soru-Cevap (51): Altılı masa, adaylık tartışması & Rusya-Ukrayna savaşının altıncı ayı

Altılı masa toplantılarının ilk turu geçen pazar (21 Ağustos) Saadet Partisi ev sahipliğinde yapılan yemekle tamamlandı. Muhalefetin cumhurbaşkanı adaylığı tartışması devam ediyor. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun 20 Ağustos Cumartesi günü Habertürk yayınında sahada Mansur Yavaş’ın adaylığının ön plana çıktığını vurgulaması dikkat çekti. Adaylık tartışmasının altılı masanın geleceğini nasıl etkileyeceği de merak konusu. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz tarafından açıklanan “Ekonomide Kurtuluş Planı” tartışılmaya devam ediyor. Rusya-Ukrayna savaşının altıncı ayı geride kaldı. Fransa, savaşın başında Rusya’nın kontrolüne geçen Zaporijya bölgesindeki nükleer tesisin yakınlarında yaşanan patlamaların yarattığı riski ortadan kaldırmak için Rusya-Ukrayna arasında arabulucu rolüne soyundu. Nuray Mert iç ve dış siyasetteki son gelişmelere dair Gülçin Karabağ’ın sorularını yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.