Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası bugün başlıyor – Filenin Sultanları yarın Tayland karşısında

Hollanda ve Polonya’nın ev sahipliğinde 23 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası başlıyor. 24 takımın yer aldığı turnuvada A Milli Kadın Voleybol Takımı, B Grubu’nda Polonya, Dominik Cumhuriyeti, Güney Kore, Tayland ve Hırvatistan ile mücadele edecek. Filenin Sultanları ilk maçında yarın saat 14.00’te Tayland ile karşılaşacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda ve Polonya’da düzenlenecek FIVB Dünya Şampiyonası’nda sahne alıyor. 23 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek organizasyonda, B Grubu’nda yer alan Ay-Yıldızlılar ilk maçına yarın saat 14.00’te Tayland karşısında çıkacak. Filenin Sultanları’nın grubunda Tayland’ın yanı sıra, ev sahibi Polonya, Dominik Cumhuriyeti, Hırvatistan ve Güney Kore bulunuyor.

24 takımın yer aldığı organizasyonda, gruplarını ilk dört sırada tamamlayan ekipler bir üst tura yükselecek. 

Filenin Sultanları’nın maç programı:

24 Eylül Cumartesi 14.00: Türkiye-Tayland (TRT Spor)

27 Eylül Salı 15.00: Türkiye-Güney Kore (TRT Spor)  

28 Eylül Çarşamba 18.30: Türkiye-Dominik Cumhuriyeti (TRT Spor Yıldız)

29 Eylül Perşembe 18.30: Türkiye-Hırvatistan (TRT Spor)

1 Ekim Cumartesi 21.30: Türkiye-Polonya (TRT Spor Yıldız)

Milli Takımın 14 kişilik oyuncu kadrosu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.