Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Trevor Noah, The Daily Show’un sunuculuğunu bıraktığını açıkladı

38 yaşındaki Güney Afrikalı komedyen Trevor Noah, yedi yılın ardından ABD’de yayınlanan The Daily Show’un sunuculuğunu bıraktığını duyurdu: “Kimsenin tanımadığı bu rastgele komedyene inananlara gerçekten minnettarım. Söyleyebileceğim tek şey şu: Çok teşekkür ederim.”

Trevor Noah, sunuculuğu bırakma kararını dünkü programın sonunda açıkladı ve stüdyodaki izleyiciler şoke oldu. Geçirdiği yedi yıl boyunca harika şeyler yaşattıkları için The Daily Show ekibine ve hayranlarına teşekkür eden Noah, “Çılgındı” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“İlk başladığım zamanı hatırlıyorum. Pek çok insan bize inanmamıştı. Çünkü beni sunucu yapmak çılgınca bir bahisti. Ben halen bunun çılgın bir seçim olduğunu düşünüyorum. Bu yolculuk için minnettarım. Kesinlikle inanılmazdı ve hiç beklemediğim bir şeydi.”

Noah, The Daily Show’u sunduğu sürece boyunca, Black Lives Matter protestoları, Donald Trump’ın başkanlığı, koronavirüs salgını ve 6 Ocak Kongre baskını gibi Amerikan tarihindeki önemli anları hassas bir şekilde ele aldı. Koronavirüs salgınını iki yıl boyunca evde geçirdiği belirten Noah, salgın sonrasında dışarı çıktığında fark ettiği bir şey olduğunu söyledi:

“Burası en büyük zorluklarımdan biriydi, en büyük zevklerimden biri de oldu. Birlikte güldük, birlikte ağladık. Yedi yılın ardından benim sürem doldu. Hayatımın keşfetmeye devam etmek istediğim başka bir kısmı var. Başka diller öğrenmeyi, başka ülkelere gitmeyi ve gösteriler düzenlemeyi özledim. Her yerde olmayı ve her şeyi yapmayı özledim.”

Oyunculuk kariyerine memleketi Güney Afrika’da başlayan Trevor Noah, 2011’de Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) taşınmıştı. 2015’te Daily Show’un sunuculuğunu Jon Stewart’tan devralmak üzere seçildiğinde bilinmeyen biri olduğunu fakat kendilerine güvendiğini hatırlatan Noah, “Kimsenin tanımadığı bu rastgele komedyene inananlara gerçekten minnettarım. Burada olacağımı hiç hayal etmemiştim. Kendimi Charlie ve Çikolata Fabrikası gibi hissettim. Söyleyebileceğim tek şey şu: Çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Noah’ın koltuğunu ne zaman bırakacağının daha sonra açıklanacağı ve bu süre zarfında ev sahibi olarak devam edeceği belirtildi.

Kaynak: BBC, Reuters

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.