Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sedat Bozkurt ve Hıdır Göktaş ile politikAnkara (34): Başörtüsü hamlesi kime yarayacak?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü çıkışına AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın anayasa değişikliği hamlesi ile karşılık vermesi seçimlere giden süreçte kimin işine yarayacak. Erdoğan, seçim sürecinde kullanacağı bir hamle üstünlüğü mü yakaladı yoksa bu çıkış Kılıçdaroğlu’nun gündem belirleme başarısının bir yenisi mi?

Erdoğan, dün grup toplantısında kabinede iki Kürt bakan olduğunu ve Kürt sorununun bittiğini söyledi. Kürt sorunu bitti mi? HDP ve Selahattin Demirtaş’ın Mersin’de polis merkezine yapılan saldırıyı kınamaları ne anlama geliyor? Erdoğan bu konuda da propaganda üstünlüğünü kaybetti mi?

Altılı Masa 2 Ekim’de ikinci tur ilk toplantısını yaptı. Bu andan itibaren Altılı Masa’da süreç hızlandı mı ve bundan sonra neler olabilir? Hıdır Göktaş ve Sedat Bozkurt politikAnkara’da konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.