Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bundesliga 101: Borussia Dortmund 2-2 Bayern Münih | Der Klassiker’de öne çıkanlar – Edin Terzic ve Julian Nagelsmann’ın tercihleri

Almanya futbolunun en üst düzey ligi Bundesliga’da 2022/2023 sezonunun ilk Der Klassiker’i geride kaldı. Medyascope Spor Servisi’nin yeni podcasti “Bundesliga 101″de Öner Tavtay ve Gencer Konur, ligin en büyük derbisi Der Klassiker’i, son dakika golüyle gelen beraberliği, Terzic’in ilk 11’de yaptığı olumlu ve olumsuz tercihlerini, Nagelsmann’ın ilk golü attıktan sonra oyunu yavaşlatma üzerine geliştirdiği taktiğini, ilk golde atağı başlatan ve son golde asisti yapan Nico Schlotterbeck’in muazzam performansı ile maça sonradan girerek oyunun kaderini değiştiren Anthony Modeste’i konuştu.

Program Detayı:

– Der Klassiker maçının değerlendirilmesi

– Nagelsmann’ın gol attıktan sonraki taktiği

– Bayern Münih’in maç içerisindeki zayıf istatistikleri

– Schlotterbeck’in gollere katkısı ve Modeste’in maça etkisi

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.