Şehir Hepimizin (302) – 17. İstanbul Bienali: Niyetler, kavramlar, mekanlar

Eylül ayında başlayan 17. İstanbul Bienali, süreç ve müşterek üretimler odaklı bir yaklaşımı benimsiyor. Bu yüzden belirli bir süreyi, sınırlanmış sergileme biçimlerini ve mecralarını aşarak geçirgen, karşılaşmalara ve birlikteliklere alan açan, kentten ve kentliden beslenen bir bienal olmayı amaçlıyor. Ute Meta Bauer, Amar Kanwar ve David Teh’in küratörlüğünü gerçekleştirdiği bienalde 500’ün üzerinde katılımcının 50’yi aşkın projesi yer alıyor.

Şehir Hepimizin’de bu hafta İstanbul Bienali Direktörü Bige Örer ile bienalin niyetlerini, kavramsal çerçevesini, kamusal programlarını ve mekanlarını konuşuyoruz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.