Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sedat Bozkurt ve Hıdır Göktaş ile politikAnkara (35): Kılıçdaroğlu Amerika’da ne arıyor?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretini, Türkiye’nin yakın dönem siyasi tarihinde parti kurmadan önce ABD ziyareti yapan liderlerin ziyareti ile ilişkilendirmek mümkün mü?

Kılıçdaroğlu’nun ABD’ye gitmekteki amacı neydi? AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uluslararası arenada ön plana çıkma çabasının önümüzdeki aylarda yapılması beklenen Türkiye genel seçimleriyle ilgisi var mı ? Rusya ve ABD’nin tutumu Erdoğan’a destek mi köstek mi olmayı amaçlıyor? Dezenformasyon yasası TBMM’de görüşülüyor ve kritik maddeleri kabul ediliyor. Yasanın seçimlerden önce gündeme getirilmesi seçim süreci hakkında ne söylüyor ? Mehmet Ali Çelebi neden AKP’ye geçti, bu gelişmenin RTÜK’le ne ilgisi var? Hıdır Göktaş ve Sedat Bozkurt politikAnkara’da konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.