Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

AKP’li Zafer Işık’ın yumruk attığı İYİ Partili Hüseyin Örs’ün yarın taburcu olması bekleniyor

Medyascope’un edindiği bilgiye göre AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın yumruk attığı İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs yarın taburcu edilecek.

Bütçe görüşmelerinin yapıldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda iki gün önce (6 Aralık) AKP’li Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e yumruk attı. Işık’ın attığı yumruk nedeniyle Örs’ün kafasında açılma meydana geldi. Örs, geceyi yoğun bakım ünitesinde geçirdi ve dün (7 Aralık) odaya geçti.

Medyascope’un edindiği bilgiye göre sağlık durumu iyi olan Hüseyin Örs’ün yarın (9 Aralık) taburcu edilmesi bekleniyor. Örs’ün taburcu edildikten sonra basın açıklaması yapacağı da aktarılan bilgiler arasında.

Ne olmuştu?

Bütçe görüşmelerinin ikinci gününde CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhur İttifakı’ndan katılımın az olmasını eleştirdi. Ardından AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan ve MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül eleştirilere yanıt verdi. Tartışmaların ardından İYİ Partili Ümit Beyaz kürsüye çıktı. Bu esnada AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan ve İYİ Partili Ümit Beyaz arasında sözlü tartışma yaşandı. Başkan, tartışma nedeniyle oturuma 10 dakika ara verdi. Ara esnasında AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e yumruk attı. AKP’li Işık’ın parmağındaki yüzük Hüseyin Örs’ün alnına denk geldi ve başını yardı. Örs’e ilk müdahaleyi doktor milletvekilleri yaptı. Örs ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.