Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Selim Kuneralp ve Senem Görür ile Kordiplomatik (36): Muhalefet dış politika konuşmadan başarılı olabilir mi?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “‘Tayfun’ diyorsun, Yunan ürküyor, ‘Atina’yı vurur’ diyor. E, vuracak tabii” diyerek bir kez daha Yunanistan’ı hedef aldı. Seçimler yaklaştıkça Atina-Ankara gerilimi artacak mı? Seçmen, Ankara-Atina gerginliği hakkında ne düşünüyor?

İktidar dış politikadaki hamlelerini diri tutarken, muhalefet dış politika hakkında açıklama yapmaktan çekiniyor mu? CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ABD, İngiltere ve Almanya gezileriyle neyi hedefliyor? Muhalefet, dış politika vizyonunu açıklamak için yeni “Jeremy Rifkin” mi arıyor? Dış politika konuşmadan başarılı olunabilir mi?

Emekli Büyükelçi Selim Kuneralp ve Senem Görür, Kordiplomatik’te değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.