Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Nasıl Bir Dünya? Nasıl Bir Türkiye? (120): Kurak Günler | Bir Türkiye alegorisi

Sabancı Üniversitesi, İstanbul Politikalar Merkezi (İPM) ve Stiftung Mercator işbirliğiyle hazırladığımız “Nasıl Bir Dünya? Nasıl Bir Türkiye?”de bu hafta Emin Alper’in yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı “Kurak Günler” filmini ele alıyoruz.

Cannes Film ve Altın Portakal Film festivallerinde ödül alan “Kurak Günler,” verilen hibenin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geri istenmesi üzerine politik bir tartışmaya da sebep oldu.

Konuklarımız İPM Toplumsal Psikoloji Çalışmaları Koordinatörü, kıdemli uzman, Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Nebi Sümer ve İPM Denge ve Denetleme Ağı (DDA) Projesi Genel Koordinatörü Hayriye Ataş.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.