Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan neden bakanları milletvekili adayı göstermek istiyor? | Seçime 52 gün kaldı

Türkiye’nin “kader” seçimine sadece 52 gün kaldı. Seçim yarışı hızlandı: Cumhurbaşkanı Erdoğan mı, Millet İttifakı ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu mu?

Seçim sürecinde iki haftadır ittifakların genişleme çabasını görüyoruz. Cumhur İttifakı HÜDA PAR ve Yeniden Refah Partisi ile Kılıçdaroğlu ise Milli Yol Partisi ve Büyük Türkiye Partisi (BTP) ile görüştü.

Emek ve Özgürlük İttifakı, 14 Mayıs’ta cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağını açıkladı.

Tüm bu gelişmeleri PanoramaTR Araştırma Direktörü Osman Sert ve Medyascope Genel Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır değerlendiriyor.

Medyascope muhabirleri Türkiye’nin 81 ilini dolaşıyor, seçimin nabzını tutuyor.

Bugün Senem Büyüktanır Bartın’dan, Berfin Bayır Kırşehir’den, Ali Macit Tekirdağ’dan izlenimlerini aktarıyor.

Cumhurbaşkanı adaylarının imza toplama süreci devam ediyor. Ali Deniz Çakır, İstanbul-Şişli İlçe Seçim Kurulu’nda gelişmeleri takip ediyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.