Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı’na katıldı | Seçime 51 gün kaldı

Türkiye’nin kader seçimine 51 gün kaldı. Her yerde gündem seçim, yarış hızlandı.

Bugünün son dakika gelişmesi Yeniden Refah Partisi ve HÜDA PAR’dan geldi.

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı’na katıldı. Parti yetkilileri ittifak protokolüne imza atmak için Yüksek Seçim Kurulu’na geldi. Protokole imzalar atıldıktan sonra açıklama yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, gazetecilerin sorularını kabul etmedi ve “Yüzyılı, ‘Türkiye Yüzyılı’ yapma kararlılığıyla devam edeceğiz” dedi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe ise “Genel Başkanımız Erbakan, saat 18.00’de detaylarla ilgili geniş bir açıklama yapacak” diye konuştu.

Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır, son dakika gelişmesini değerlendirdi.

Muhalefet liderleri bugün Malatya’da tam kadro halkın karşısında. Muharrem İnce cumhurbaşkanı adaylığı için imza toplamaya devam ediyor. İmza toplama süreci pazartesi akşamı tamamlanacak.

Muhalefetin seçim kampanyası stratejisinde neler var? Muharrem İnce cumhurbaşkanı adayı olabilecek mi? İnce’nin olası adaylığı seçimi ikinci tura bırakır mı?

Siyasetbilimciler Prof. Dr. İhsan Dağı ve Edgar Şar gelişmeleri değerlendiriyor.

Ali Deniz Çakır İstanbul’daki ilçe seçim kurullarında adaylık için imza toplanması sürecini takip ediyor.

Medyascope muhabirleri Türkiye’nin 81 ilinde seçimin nabzını tutuyor.

Bugün Medyascope Diyarbakır Temsilcisi Ferit Aslan Malatya’dan, Ayşegül Karagöz Bolu’dan izlenimlerini aktarıyor. Ali Macit stüdyoda Tekirdağ izlenimlerini bizlerle paylaşıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.