Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyası maratonu | Seçime 27 gün kaldı

Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hafta sonu trafiği yoğundu. Kılıçdaroğlu cumartesi günü Bulgaristan’ın Kırcaali şehrinde Bulgaristanlı Türkler ve basın ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu dün de İstanbul’da iftar etkinliğindeydi. Bugün de Çatalca ve Beylikdüzü’de halkla buluşacak olan Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyası son hızla devam ediyor.

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinden bir heyet, 16 Nisan Pazar günü İstanbul’da Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Akademisyenler, 2021 yılı başından beri Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanmakta olan hasarları ve yükseköğretim alanındaki sorunları ve çözüm önerilerini anlattı. Heyet ayrıca, Kılıçdaroğlu’na üniversitedeki hasarların dökümünü içeren bir dosya sundu. Toplantıda özgür ve özerk üniversitenin önemi vurgulandı. Heyette Prof. Dr. Ayşe Mumcu, Prof. Dr. Lale Akarun, Prof. Dr. Mine Eder, Prof. Dr. Taner Bilgiç ve Prof. Dr. Ünal Zenginobuz yer aldı.

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taner Bilgiç, Kılıçdaroğlu ile görüşmelerinin ayrıntılarını aktarıyor. Siyasetbilimci Doç. Dr. Şebnem Yardımcı Geyikçi, Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasını gidişatını değerlendiriyor.

Medyascope muhabirleri Dilek Şen ve Ali Macit ile Medyascope editörü Gamze Elvan, Kılıçdaroğlu’nu takip etti.

Medyascope muhabirleri il il dolaşıp seçimin nabzını tutmaya devam ediyor. Medyascope Diyarbakır Temsilcisi Ferit Aslan, Siirt izlenimlerini anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.