Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Oyunuzu İsteyenler Anlatıyor | CHP İzmir milletvekili adayı Gökçe Gökçen: “İktidarın gençlere vaadi yok, olanı da bizden çalıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, 14 Mayıs seçimlerinde İzmir 2. bölge 1. sıra milletvekili adayı olarak yarışıyor. Yer ve sıra bakımından seçilmesi kesin olan Gökçen, başta kendi partisi, Millet İttifakı bileşeni tüm partilerin listelerinde kadın aday sayısının azlığına ve aday gösterilenlerin de seçilecek sıralarda pek az yer almasına dair eleştirileri haklı bulduğunu söyledi. Gökçen kendi seçim bölgesinde ise dayanışma ile 8. sıra adayı Hacer Foggo ve 9. sıra adayı Esin Doğan Metin’i seçtireceklerine inandığını kaydetti. İktidarın gençlerin geleceğe dair kaygılarını giderecek herhangi somut bir vaadi olmadığını anlatan Gökçen, sıralanan üç beş vaadin de kendilerinden çalındığını belirtti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler