Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Açık Oturum (396): Kılıçdaroğlu’ndan Alevi videosu & Seçim ikinci tura kalırsa farklı senaryolar neler olur?

Türkiye’nin kader seçimine 24 gün kaldı. Cumhurbaşkanı adaylarının seçim kampanyası hızlandı. Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabında “Alevi “başlıklı bir video yayınladı. Videonun yankıları sürüyor.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması durumunda ikinci tura kalan adayların oy oranları ve Meclis çoğunluğunu hangi blokun kazanacağı seçim sürecini nasıl etkiler?

Siyasetbilimci Prof. Dr. Gülgün Erdoğan Tosun, Dr. Berk Esen ve ekonomist, eski Anavatan Partisi Genel Başkanı Dr. Nesrin Nas tartışıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.