Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bayramın ilk günü | Millet İttifakı liderleri tam kadro deprem bölgesinde

Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Millet İttifakı liderleri deprem bölgesinde.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adıyaman’da olacak. Muhabir arkadaşımız Ayşegül Karagöz bizlere Adıyaman’dan Kılıçdaroğlu’nun bayram ziyaretini aktaracak. Kılıçdaroğlu Adıyaman Belediye Mezarlığı’nı ziyaret ettikten sonra halkla bayramlaşacak, Gölbaşı ve Besni ilçelerini, Sahabe Safvan Bin Muattal Türbesi’ni, Samsat ve Kahta’yı ziyaret edecek. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Malatya’ya gitti. Akşener daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Hatay’da vatandaşlarla buluşacak, daha sonra Reyhanlı’ya geçecek. Hatay ziyaretini muhabir arkadaşımız Edanur Tanış bizlere anlatacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise Kahramanmaraş’a geçecek. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ilk önce Adana’da, daha sonra Mersin’de olacak. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Hatay’da. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Osmaniye’de vatandaşlar ile bir araya gelecek. Gelecek Partisi Genel Başkanı ​​Ahmet Davutoğlu Gaziantep’te olacak. DEVA Genel Başkanı Ali Babacan, Diyarbakır’a gidecek. Medyascope Diyarbakır Temsilcisi Ferit Aslan bize Babacan’ın bayram ziyaretini anlatacak.

Siyasetbilimci Edgar Şar, Gülçin Karabağ’ın sorularını yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.