Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İnce adaylıktan çekildi & Seçime üç kala anketler: Ruşen Çakır & Mehmet Ali Çalışkan değerlendirdi

Seçime üç gün kaldı. Miting meydanlarında, adaylarda ve seçmende heyecan dorukta. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce cumhurbaşkanı adaylığından çekildi.

Bugün güvenilir kamuoyu araştırmalarının sonuçları belli oldu. KONDA, Yöneylem, MetroPoll araştırma sonuçları ne söylüyor?

Kamuoyu araştırmacısı Mehmet Ali Çalışkan ve Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır, Gülçin Karabağ’ın sorularını yanıtlıyor.

Medyascope muhabirleri sahada il il dolaşıp seçimin nabzını tutuyor ve miting meydanlarında siyasi liderleri takip ediyor.

Bugün Ayşegül Karagöz Bursa’da Millet İttifakı ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu takip ediyor. Kılıçdaroğlu’na Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu eşlik ediyor.

Edanur Tanış İstanbul’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’nu takip ediyor.

Özgecan Özgenç Ankara’da Memleket Partisi Genel Merkezi önünden bağlanıyor.

Berfin Bayır Ankara’da, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı, Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingini takip ediyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.