Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sinan Oğan Erdoğan’ı destekleme kararı aldı & Kılıçdaroğlu BaBaLa TV’deydi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Türkiye’nin 13. cumhurbaşkanı kim olacak: Kemal Kılıçdaroğlu mu, Recep Tayyip Erdoğan mı?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere giren ve yüzde 5,17 oranında oy alan Sinan Oğan bugün 17:00’de yaptığı açıklamada, ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceğini söyledi.

Medyascope muhabiri Özgecan Özgenç Ankara’da gelişmeleri takip ediyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emre Erdoğan, Oğan’ın kararının seçmen davranışına olası etkilerini değerlendiriyor.

Medyascope muhabiri Cansu Timur, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz’ün görüşmesini takip ediyor.

Medyascope muhabiri Berfin Bayır, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş görüşmesinin yapıldığı yerden aktarıyor.

Kılıçdaroğlu, dün akşam BaBaLa TV’deki Mevzular Açık Mikrofon’da Oğuzhan Uğur’un konuğuydu. Program çarşamba günü yayınlanacak. Programı Edanur Tanış ve Selin Işık takip etti. Neler yaşandı, salonda nasıl bir atmosfer vardı, Kılıçdaroğlu’na neler soruldu, o nasıl cevaplar verdi? Merakla beklenen program yayınlanmadan Tanış ve Işık, ayrıntıları bizlerle paylaştı.

Medyascope muhabiri Ali Macit, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i İstanbul-Kadıköy’de takip ediyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.