Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Seçim sonuçlarını ilk turda sandığa gitmeyen seçmen mi belirleyecek? – Prof. Dr. Ali Çarkoğlu yorumluyor

28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna üç gün kaldı. Türkiye’nin 13. cumhurbaşkanı kim olacak: Kemal Kılıçdaroğlu mu, Recep Tayyip Erdoğan mı?

Sandığa gitmeyen seçmen ikna olacak mı? Peş peşe gelen açıklamalar Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanlığına yaklaştırır mı?

Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Çarkoğlu, Gülçin Karabağ’ın sorularını yanıtlıyor.

Memleket Partisi MYK’sı toplandı. Toplantı sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı. Özgecan Özgenç ayrıntıları aktardı.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14:00’te Adana’da millet buluşmasına katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün 17:00’de Bayrampaşa’da olacak. Medyascope muhabiri Dilek Şen, İmamoğlu’nu takip edecek.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Yeşil Sol Parti, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna ilişkin tutumunu 13:30’da açıkladı. Berfin Bayır gelişmeleri aktardı.

Medyascope Ankara temsilcisi Hıdır Göktaş, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun gazetecilerle kahvaltı buluşmasına gitti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.