Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Açık Oturum (406): Akşener Cumhur İttifakı’na katılır mı? & Demokrat dindarlar yenildi mi?

İYİ Parti’de 3. Olağan Kurultay geride kaldı ve Meral Akşener yeniden genel başkanlığa seçildi. Akşener’in kurultay konuşmasında kullandığı sert dil ve verdiği mesajlar tartışılmaya devam ediyor. Meral Akşener’in mesajları kimeydi? İYİ Parti bundan sonra nasıl bir yol takip edecek?

Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Saadet Partisi mecliste grup kurabilecek mi? Görüşmeler neden tıkandı? Mecliste muhalefet bloğunu neler bekliyor?

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken muhalefete bir belirsizlik durumu hakim. Muhalefet için yeni bir ittifak modeli mümkün mü?

AKP’den MHP’ye kayan oylarda bir artış olması mümkün mü? Beka söylemi neden AKP’de değil de MHP’de vücut buldu? Bu oy geçişkenliği demokrat dindarlar için ideolojik bir yenilgi mi?

Açık Oturum’da Gökçe Çiçek Kösedağı’nın konukları siyaset bilimci Sezin Öney, gazeteci-yazar Murat Aksoy ve Gelecek Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Tarık Çelenk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.