Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan Körfez’den ve Batı’dan yatırım bulabilecek mi? 

NATO Zirvesi sona erdi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde Körfez turuna çıkması bekleniyor. Erdoğan’ın hedefi Türkiye’ye yabancı yatırımcı çekebilmek. Peki Erdoğan’ın Körfez turundan umut var mı, İsveç kararı Amerika Birleşik Devleti’nden (ABD) yabancı yatırımcı çekebilecek mi, Avrupa Birliği (AB) hamlesinin ekonomik arka planı var mı, tüm bunlara Rusya ve Putin nasıl tepki verecek? Gökçe Çiçek Kösedağı soruyor, Abu Dabi’de yaşayan gazeteci Yusuf Şerif, Eski TÜSİAD Washington temsilcisi Abdullah Akyüz, Paris Bosphorus Enstitüsü Başkanı Bahadır Kaleağası, Medya Günlüğü Yazarı Aydın Sezer yanıtlıyor.

Editör: Aliye Altınışık

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.