Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İmamoğlu ve “değişim” ekibi ne yapmalı?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) “değişim” hareketi başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ekibi ile yaptığı online toplantının bir kısmı sosyal medyaya sızdırıldı. İmamoğlu ve toplantıya katılanlar imza toplayarak görevden alınan örgütlerin durumunun görüşülmesi için Parti Meclisi’ni (PM) olağanüstü toplantıya çağırma konusunu değerlendiriyor. Video, CHP başta olmak üzere, diğer muhalefet partilerinde ve iktidar kanadında büyük yankı uyandırdı. CHP’de “değişim” olabilir mi, İmamoğlu ve ekibi ne yapmalı? Gökçe Çiçek Kösedağı soruyor, Prof. Dr. Emre Erdoğan cevaplıyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), politika faizini yüzde 15’ten yüzde 17,5’e çıkardı. Para Piyasaları Kurulu, faiz artırımı açıklamasında vergi düzenlemelerinin enflasyona olumsuz etkisi olacağını kaydetti. Kararı, Eski Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Özatay değerlendirdi.

Editör: Aliye Altınışık

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.