Yeni bir milliyetçi cephe mümkün mü? | CHP’de yeniden “ortanın solu” formülü mü?

Editör: Aliye Altınışık

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına” demişti. Bir hamle de İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın’dan geldi. Akalın Twitter hesabından “Komşuluk yetmez, yeni bir yol arkadaşlığına ihtiyacımız var” dedi.

Türk milliyetçileri arasında yeni bir siyasi tartışma mı var? Yeni bir milliyetçi cephe mümkün mü? Burak Bilgehan Özpek değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) ise “değişim” tartışmaları sürüyor. CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in ve “değişim” ekibinin siyasi çizgisi ne olacak? CHP’de yeni bir sosyal demokrat çizgi mümkün mü? “Ortanın solu” politikası bu kez Özgür Özel ile mi gelecek? Eski CHP milletvekili İlhan Cihaner yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.