Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Açık Oturum (417): Yerel seçim kararı İYİ Parti’yi güçlendirecek mi, zayıflatacak mı?

İYİ Parti Genel İdare Kurulu, 81 ilde ve ilçelerinde aday belirlenmesine karar verdi. Toplantının ardından konuşan Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, süreçte Başkanlık Divanı’nın yetkili olduğunu söyledi. İYİ Parti’nin kararını değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, müzakere kapılarının kapanmadığını düşündüğünü söyledi, bir kez daha “En önemli unsur toplumsal ittifak” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Özgür Özel’in, kongrede kendisinin rakibi olmak üzere adaylığını açıklayacağını söyledi.

İYİ Parti yerel seçim strateji ile güçlenecek mi, zayıflayacak mı, Özgür Özel ne söyleyecek, muhalefet seçmenini yeniden heyecanlandırmak mümkün mü, İmamoğlu İstanbul ittifakını kurmayı başarabilecek mi?

Gökçe Çiçek Kösedağı sordu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Emre Erdoğan ve Politikyol Yayın Koordinatörü gazeteci Murat Aksoy yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.