Ali Yerlikaya: “FETÖ bağlantısı olduğu tespit edilen 445 emniyet mensubu açığa alındı”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 emniyet mensubunun açığa alındığını duyurdu.

Bu görselin Alt özniteliği boş. Dosya adı: Emniet-feto.jpg

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X hesabından yaptığı açıklamada, açığa alınanlar hakkında idari soruşturma açıldığını söyledi.

Yerlikaya, “Terör örgütleri ve işbirlikçileriyle mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Yerlikaya’nın açıklaması şöyle:

“Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığımızın dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında; FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı. Bu şahıslar hakkında idari soruşturma açıldı. Terör örgütleri ve işbirlikçileriyle mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdürmeye devam edeceğiz.”

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.